vidaXL 286393

 

vidaXL Comodă TV, 90 x 30 x 60 cm, lemn masiv de sheesham (286393)

1 209,94 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
comfy.shoponshopoff.com
 

vidaXL Comodă TV, 90 x 30 x 60 cm, lemn masiv de sheesham (286393)

1 391,99 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
vidaxl.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 209,94 RON

Descrierea produsului
Această comodă TV din lemn va aduce un plus de modernitate sufrageriei sau zonei dvs. de divertisment. Fabricat din lemn masiv de sheesham, dulapul HiFi este stabil, durabil și ușor de întreținut. Sheesham este un lemn tropical de esență tare, renumit pentru granulația sa bogată și cunoscut și ca lemn de trandafir sau palisandru. Acest suport TV oferă un spațiu amplu pentru a organiza frumos DVD-playerul dvs. , consola de jocuri, dispozitivul de streaming, suporturile media etc. Fiecare pas al procesului de fabricație s-a realizat cu cea mai mare atenție, fie că e vorba de lustruire, vopsire sau lăcuire. Acest produs este deja asamblat; nu necesită asamblare. Notă importantă: Culorile și granulația lemnului pot varia de la o piesă la alta, fiecare din ele fiind unică și ușor diferită de următoarea; livrarea este aleatorie.
  • Material: Lemn masiv de sheesham cu finisaj maro deschis
  • Dimensiuni: 90 x 30 x 60 cm (L x l x î)
  • Cu 2 uși și 1 compartiment
  • Lustruit, vopsit și lăcuit
  • AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere pe perete inclus.
  • Legal Documents:
    Mai multe detalii despre prevenirea răsturnării mobilierului tău pot fi găsite aici


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.