vidaXL Comodă TV, 120x30x40 cm, lemn masiv de sheesham (248093)

980,11 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
comfy.shoponshopoff.com
 

vidaXL Comodă TV, 120x30x40 cm, lemn masiv de sheesham (248093)

1 208,99 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
vidaxl.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 980,11 RON

Descrierea produsului
Având un design modern, dar practic, acest dulap TV din lemn de sheesham va deveni cu siguranță un punct de atracție în camera dvs.

Această comodă TV în stil vintage, realizată din lemn masiv de sheesham, va adăuga o notă de modernitate permanentă casei dvs. Lemnul de sheesham este un lemn tropical de esență tare, renumit pentru granulația sa bogată, fiind, de asemenea, cunoscut sub numele de lemn de trandafir sau palisandru. Fiecare pas al procesului de fabricație se desfășoară cu cea mai mare atenție, fie că este voba de lustruire, vopsire sau lăcuire. Dispune de 3 sertare pentru păstrarea unor obiecte mici și un compartiment deschis pentru păstrarea aparatelor multimedia, a consolelor de jocuri și a revistelor.

Notă importantă: Culorile variază de la piesă la piesă, fiecare dintre comodele noastre TV fiind unică; livrarea este aleatorie.
Culoare: Culoarea naturală a lemnului și alb
Material: Lemn masiv de sheesham
Dimensiuni: 120 x 30 x 40 cm (L x l x î)
Cu 3 sertare și un compartiment deschis
Lustruit, vopsit și lăcuit

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.