vidaXL Comodă TV, 118 x 30 x 40 cm, lemn masiv de sheesham (248000)

1 159,75 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
comfy.shoponshopoff.com

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 159,75 RON

Descrierea produsului
Aduceți luxul designului de mijloc de secol în casa dvs. cu frumosul nostru dulap TV din lemn masiv de sheesham!

Această comodă TV va fi piesa de rezistență a decorului locuinței dvs. Dispunând de 2 uși și 2 compartimente de depozitare, suportul TV oferăspațiu suficient pentru depozitarea aparatelor multimedia, consolelor de jocuri, revistelor și a unor obiecte mici. Acest dulap HiFi este realizat din lemn masiv de sheesham. Sheesham-ul, cunoscut și sub denumirea de lemn de trandafir sau palisandru, este un lemn de esență tropicală renumit pentru granulația sa bogată. Măiestria rafinată și fibrele frumoase ale lemnului fac ca fiecare dulap de plasmă să fie unic și ușor diferit de celelalte.

Notă importantă: Culorile variază de la o piesă la alta, fiecare dintre piesele noastre fiind unică; livrarea este aleatorie.
Culoare: Maro
Material: Lemn masiv de sheesham
Dimensiuni: 118 x 30 x 40 cm (l x ad. x î)
Cu 2 uși și 2 compartimente de depozitare
Lustruit, vopsit și lăcuit

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.